ESPE HALLEN

Idrætshal - Sport og Motionscenter

Ny centerleder i Espehallen

De fleste kender mig nok, men hvis der skulle sidde nogle som ikke kender mig, kommer der lidt om
min familie og jeg her..  Jeg hedder Karina , er 44 år, gift med Bent på 45, som jeg har 4 dejlige børn med. Isabella på 18, Rebekka på 15, Maximillian på 7 og Hannibal på 5 år.


Vi har boet i Espe siden oktober 1996. Jeg har arbejdet som dagplejer, vi har været plejefamilie og mange af jer kender mig sikkert fra Tupperware, som jeg jo stoppede med før sommeren.


Vi er en familie, som nyder at tag del i det som, foregår i vores nærmiljø....Espe skole, børnehaven og selvfølgelig Hallen ....


I har sikkert mødt Isabella bag lugen i Cafeen, set Rebekka på fodboldbanerne, drengene til håndbold, eller Bent når han træner u9 drenge til fodbold eller dømmer kampe, og jeg når jeg hepper på vores unger til forskellige kampe.


Det er en kæmpe beslutning vi har taget, og jeg indrømmer at jeg har sommerfugle i maven. MEN jeg glæder mig meget til at komme i gang, til at fører Espe hallen videre, til at gøre Hallen/Cafeen til det sted hvor vi alle mødes, på tværs af sportsgrene og alder, og hygger sammen. Cafeen skal være et sted hvor der er åbent, når der er sport i hallen men også et sted, hvor man kan komme og nyde samvær med andre selvom man ikke dyrker, den ene eller anden sportsgren. Espe hallen/Cafeen skal være et samlings punkt for alle.


Glæder mig rigtig meget til at se jer alle i hallen.


Karina

facebookfindos

hjertestarter logo

Copyright © 2014 - Espe Hallen,Skovvej 15, Espe, 5750 Ringe

Tlf. 5250 6245 Email: sport@espehallen.dk